Toimitusehdot digitaaliset Welhokotisivut.fi -mediatuotteet

Nämä toimitusehdot koskevat mainontaa seuraavissa kanavissa:

Welhokotisivut.fi

Welhokotisivut.fi -median some

Welhokotisivut.fi:n Uutiskirjeet

Muut SWelhokotisivut.fi verkko- ja digituotteet 

Arvonlisävero

Kaikkiin tässä mediahinnastossa ilmoitettuihin hintoihin lisätään ALV 24 %.

Sopimuskausi

Sopimuskausi alkaa varausvahvistuksen päivämäärästä tai Welhokotisivut.fi:n verkkokauppaostoksen päivämäärästä ja päättyy varausvahvistuksen aikataulun mukaisesti. Sopimuskauden pituus on kuukausilaskutuksessa vähintään yksi (1) kuukausi. Asiakas vastaa sovitun aineistoaikataulun ja -ohjeiden noudattamisesta. Sähköisten mediatuotteiden näkyvyys toteutetaan tai se vähintään julkaistaan sopimuskauden aikana eikä käyttämättä jääneitä tuotteita hyväksytä tuotantoon tai julkaisuun sopimuskauden päätyttyä.

Mainonta Welhokotisivut.fi:n senioriasunnot-osiossa

Mediasopimus mainostilasta syntyy, kun asiakas lähettää Welhokotisivut.fi:lle tilauksen sähköpostitse tai tilaa puhelimitse ja Welhokotisivut.fi on lisännyt asiakkaan tilaamat palvelut sivustolle. (Asiakas vastaa itse profiilisivun sisällöstä luomiensa käyttäjätunnusten avulla, kun profiilisivut ovat käytettävissä). Tilaus jatkuu automaattisesti, kunnes tilaaja tekee peruutuksen. Welhokotisivut.fi pidättää oikeuden hinnan muutoksiin.

Hinnanmuutokset

Myyjä pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin milloin tahansa oman harkintansa mukaan. Jos ostajalle on aiemmin toimitettu hinnasto, myyjä sitoutuu ilmoittamaan ostajalle hinnanmuutoksista vähintään yksi (1) kuukausi etukäteen.

Mainosvarauksen peruuttaminen

Mainoksen peruutus on tehtävä viimeistään yksi (2) viikkoa ennen tilausjakson päättymistä. Jos peruutus tehdään määräajan jälkeen, ilmoituksesta laskutetaan hinnaston tai vähintään asiakkaan hyväksymän mediasopimuksen mukainen hinta. Welhokotisivut.fissa julkaistavan media-aineiston tulee olla perillä viimeistään 5 arkipäivää ennen mainosjakson alkua. 

Laskutus

Digitaalisiin ja Verkkokauppaostoihin ei tule laskutuskuluja. Jos medianäkyvyys laskutetaan paperitse, laskutuslisä on 5 € + alv 24 % per lasku, maksuehto 14 pv netto, tai mediasopimuksen mukaisesti. Viivästyskorko 8 %. Huomautuskulut 10 € + ALV 24 % per huomautus.

Ilmoituksen tarkistus, virhe ja ongelmatilanteet

Jos ilmoitus ei vastaa tilaustasi tai on virheellinen, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian ja viimeistään 7 päivän kuluessa asiakaspalveluumme, niin sovimme miten saamme virheen korjattua. Welhokotisivut.fi:n vastuu virheistä tai ilmoituksen poisjäännistä rajoittuu enintään ilmoituksesta maksetun hinnan palauttamiseen. Aineistopäivien noudattamisesta ja ilmoituksessa mainituista eduista vastaa ilmoittaja. Kuluttajakaupassa noudatamme virheitten osalta pakottavia kuluttajasuojalain virhevastuusäännöksiä.

Maksupalvelutarjoaja Welhokotisivut.fi -verkkokaupassa

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Ukko.fi (2871479-3) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. SPL Company Oy näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. SPL Company Oy:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

SPL Company Oy (2871479-3)
Itämerenkatu 1
(5. krs)
00180 Helsinki

Lisätietoja

Kysy tarvittaessa lisätietoja Welhokotisivut.fi -palveluiden/tuotteiden toimitusehdoista asiakaspalvelustamme!

Asiakaspalvelu

Henkilökuntamme auttaa sinua tilaukseesi liittyvissä kysymyksissä. Otathan yhteyttä, joko sähköpostitse tai puhelimitse:

asiakaspalvelun sähköposti: asiakaspalvelu@Welhokotisivut.fi

asiakaspalvelun puhelinnumero: 044-981 8399

asiakaspalvelun aukioloajat: ma-pe 09.00-17.00

Suomen Seniorisivustot, y-tunnus 3369 112-7

Nyt erikoistarjous kotipalveluyrityksille! Kysy lisää:

Suunnitellaan tarkemmin