Palvelumme

Taikajuomamme menestykseen

Yhdellä pysäkillä maaliin.

Autamme sinua saamaan lisää myyntiä rakentamalla juuri sinun yritykselle sopivat kotisivut.  

Mitä ratkaisumme sisältävät?

Welhokotisivut-palvelut-yrityksille

Web Design​

Suunnittelemme yhdessä kanssasi sivuston sisällön.

SEO

Hoidamme hakukoneoptimoinnin kuntoon.

Sosiaalinen Media

Yhdistämme sivustolle SOME-kanavasi

Kotipalveluyrityksille

Sivustopohjamme on suunniteltu erityisesti kotipalveluyrityksille.

Hinnoittelu

Selkeä ja kilpailukykyinen hinnoittelu. Maksat vasta, kun olet hyväksynyt työmme.

Webhotelli

Saat sivuillesi kodin kauttamme kotimaisesta webhotellista.

Näy verkossa tyylikkästi

Web Design

Verkkosivujen suunnittelu ja visuaalinen toteutus, jotta sivustot ovat houkuttelevia, käyttäjäystävällisiä ja toimivat eri laitteilla saumattomasti.

Löydy verkosta

SEO

“Search Engine Optimization” Verkkosivujen optimointi, jotta ne näkyvät korkeammalla hakutuloksissa hakukoneissa, kuten Google, ja houkuttelevat enemmän liikennettä sivuillesi.

Jaa sisältöäsi

Sosiaalinen Media

Yhdistämme sivuille sosiaalisen median tilisi, jolloin sivuston käyttäjät voivat siirtyä suoraan kuvakkeen kautta seuraamaan sisältöäsi. (Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, TikTok)

Kotiivous-, kotisairaanhoito, kotihoitoyritykset

Kotipalveluyrityksille

Sivustopohjamme on suunniteltu erityisesti kotipalveluyrityksille. Tarjoamasi palvelut helposti löydettävissä. Haluatpa yhteydenotot puhelimitse, sähköpostilla vai SOME-kanavien kautta – kaikki onnistuu.

Ei yllätyksiä hinnoittelussa

Hinnoittelu

Selkeä ja kilpailukykyinen hinnoittelu. Maksat vasta, kun olet hyväksynyt työmme. Aloitusmaksu 60€ sisältää yrityksesi domainin. Peruspaketti sisältää hyvän pohjan ja silläkin jo pärjää. Jos haluat täydentää sivustoasi, suunnitellaan yhdessä ja teemme tarjouksen.

Sivustosi pysyy kunnossa

Webhotelli

Saat sivuillesi kodin kauttamme kotimaisesta webhotellista. Käytämme hotellipalveluna suomalaista Hostaan-operaattoria. Hostaan hoitaa puolestasi sivuston tietoturvan, päivitykset ja kunnon seuraamisen. Voit keskittyä täysin omaan työhösi.

Jäikö jokin mietityttämään?

Kysy mitä tahansa

Yrityksille hyvät kotisivut ovat jo perusedellytys. Kotisivut mahdollistavat yrityksen löytymisen verkosta. Usein ensimmäinen kontakti asiakkaan ja yrityksen välille syntyy (tai jää syntymättä) nettisivujen kautta. Hyvännäköiset ja toimivat kotisivut luovat ammattimaisen vaikutelman ja lisäävät luottamusta yritykseen. Hyvät kotisivut ovat helppokäyttöiset, visuaalisesti miellyttävät, hakukoneoptimoidut ja toimivat eri laitteilla. Kotisivut tarjoavat paikan jakaa tietoa yrityksestä, palveluista, yhteystiedoista ja aukioloajoista. Verkkosivujen kautta voi tarjota asiakaspalvelua, vastata usein kysyttyihin kysymyksiin ja ottaa vastaan palautetta. Sivusto on myös tehokas markkinointikanava, joka tavoittaa potentiaaliset asiakkaat ja auttaa brändin rakentamisessa.

Ota meihin yhteyttä ja hoidetaan asia kuntoon. Kysymme muutaman kysymyksen ja kuuntelemme toiveitasi. Sen jälkeen pääsemme rakentamaan sivuja.

Voit tutustua hinnastoomme. Laadukas peruspaketti on tällä hetkellä tarjouksessa kotipalvelyrityksille. Tämä sisältää jo valmiin domainin, WordPress alustalle rakennetun sivuston, hakukoneoptimoinnin, optimoidun käytön myös mobiililaitteilla ja siirron Webhotelliin. Jos sinulla on valmiit SOME-kanavat, linkitämme ne sivustoon.

Kun olemme saaneet tarvittavat tiedot sinulta, sivujen rakentaminen kestää n. yhden kuukauden. Pidämme sinua ajan tasalla rakentamisen aikana.

Palvelullamme on 100% tyytyväisyystakuu eli maksat loppuosuuden vasta, kun olet sivuston hyväksynyt. Veloitamme ainoastaan aloitusmaksun 60€ (sis. domainin eli verkko-osoitteen hankinnan).

Sehän vaan sopii! Ota meihin yhteyttä joko puhelimitse (040-222 3375) tai sähköpostilla (asiakaspalvelu@welhokotisivut.fi)ja jutellaan lisää.

Aloitetaan sivunne suunnittelu

Ota meihin yhteyttä

Nyt erikoistarjous kotipalveluyrityksille! Kysy lisää:

Suunnitellaan tarkemmin